Beşiktaş-Antalyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek maç öncesi eksiklerle boğuşuyor. Sergen Yalçın yönetimindeki takım, zorlu mücadelede üç puan arayacak. Tüpraş Stadı'ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak ve maçı hakem Burak Pakkan yönetecek.

Siyah-beyazlılar, 30. hafta mücadelesinde Bitexen Antalyaspor'u ağırlayacak. Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku gibi önemli oyuncular cezalı durumda, Salih Uçan, Tayfur Bingöl ve Al Musrati ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER ARTIYOR

Beşiktaş geçen hafta Gaziantep'e yenilerek üçüncülük yarışında önemli bir darbe almıştı. Takımda yaşanan eksiklikler, Antalyaspor karşısında teknik direktör Sergen Yalçın'ın elini zorlayabilir. Bitexen Antalyaspor ise son lig maçında Başakşehir'e deplasmanda 1-0 yenilmişti ve haftaya 8. sırada girmişti.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ BEKLENTİLER

Beşiktaş ile Antalyaspor bu sezon üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İlk yarıda oynanan maçı Antalyaspor 3-2 kazanmış, Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş rakibini 2-1'lik skorla elemişti. Sergen Yalçın ise 840 gün sonra eski takımı Beşiktaş'a konuk olacak.

MAÇ DETAYLARI VE İLK 11'LER

Tüpraş Stadı'ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak ve maçı hakem Burak Pakkan yönetecek. Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'inde Mert, Svensson, Worrall, Colley, Serkan Emrecan, Amartey, Gedson, Muci, Rashica, Cenk ve Semih'in yer alması bekleniyor.

Bitexen Antalyaspor'un muhtemel kadrosunda ise Helton, Erdoğan, Bahadır, Veysel, Bünyamin, Kaluzinski, Saric, Safuri, Larsson, Streek ve Buksa'nın yer alması öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri yükseldi!
Adana Demirspor, Luis Nani ile yolların ayrıldı!
Sakaryaspor, Süper Lig için play-off finalinde rakibine hazırlanıyor!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin günü ve saati belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak mesaisi yaptı!