Beşiktaş, Atakaş Hatayspor mücadelesi için hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 30'uncu haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Önder Karaveli'nin yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve istasyon koşularından sonra yapılan stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5'e 2 çalışmaları yapıldı. Antrenman, uygulanan taktik programın ardından oynanan taktik maçıyla tamamlandı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter ve icra kurulu başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, sosyal tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesisleri'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Bilgihan Sürmen ile Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın izlediği, kar yağışı altında basına kapalı şekilde yapılan idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Teknik direktör Önder Karaveli, Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna 21 futbolcu dahil etti: Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Georges Nkoudou, Michy Batshuayi, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Domagoj Vida, Kerem Kalafat, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan, Umut Meraş, Alex Teixeira.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!