Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş iddialarına yanıt verdi

Siyah Beyazlılar ile anlaştığı söylenen Şenol Güneş'le şimdiye kadar bir görüşme yapmadıklarını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Çebi, ismi Siyah Beyazlılar ile anılan Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadıklarını açıkladı.

 Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının öne çıkanları şöyle:

Adana Demirspor deplasmanındaki olaylar bizi üzdü. 65 derece sıcakta, onların tabiriyle güneşe kurşun sıktıkları sıcaklıkta takımımızı stat açılışına gönderdik. O günden, bugüne ne oldu da bu hale geldik?"

Sayın başkan bir anda öfkeyle kalkıp televizyonu kırıyor. Böyle bir ortamda önümüzde kalkıp televizyon kırılıyor. Bu tepkiyi bana gösterirseniz taraftar da bize ağıza alınmayacak sözler sarf eder. Bunları esefle karşılıyorum.

Nasıl oluyor da Adana Demirspor taraftarı Ersin'in kafasına para atabiliyor anlamış değilim. Sanki bir şey kurgulanmış gibi hissettim. Hakemlerle ilgili elinizde deliller varsa lütfen savcılığa gidin. Elinizdeki bilgi ve belgeleri savcılığa iletin. Aramızda ilişkilerimiz gayet iyiyken ne oldu da bu duruma gelindi? Beşiktaş kendilerine ne zarar verdi? Sayın başkanın, en azından benimle paylaşmasını istiyorum.

Hakemlerin hata yaptıklarını ve bazılarının organize olduklarını söyledik. Sayın Murat Sancak'ın sadece Beşiktaş maçında ağzını açmaması dikkat çekicidir. Adana Demirspor ile İstanbul'da oynadığımız maçta canımız yanmışken, hakkımızı biz ararken yanımızda durmayan sayın Murat Sancak'ın 25 maç sonra ne oluyor orda deyip hakkını aramaya başlamasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bizim maçtan sonra söyledikleri de ortada. 4-5 ay sonra hakemler FETÖ'cü oldu.

Murat Sancak hızını alamıyor. Beşiktaş ve teknik direktör Şenol Güneş'le ilgili açıklama yapıyor. Şenol Güneş, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta diyor. Murat Sancak, Beşiktaş yönetiminde mi? Sayın Adana Demirspor başkanının Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le imzaladı" açıklamasını neden yaptı. Bizden kendisine böyle bir görev verilmemiştir. Belki de Türk ve Dünya futbol tarihinde bir kulüp başkanı başka bir kulüple ilgili açıklama yapıyor.

Biz Şenol Güneş'e kıymetini verdik. Hocamızla devam edeceğiz dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz.

Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim. Bir planım yok. Hocamız kıymetli. Ama ben hocamla yola devam ediyorum. Önümüzdeki sezondaki planlamam içinde Şenol Güneş şu anda yok.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek