Beşiktaş, Benfica’nın Golcüsü Arthur Cabral’ı Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Portekiz devi Benfica'dan Arthur Cabral'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. Şu anki piyasa değeri 14 milyon euro olan Brezilyalı golcü, 42 milyon euroluk transfer hedefinde yer alıyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde büyük bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Giovanni van Bronckhorst'un onayıyla, siyah-beyazlı ekip Portekiz'in güçlü kulübü Benfica'da forma giyen Arthur Cabral'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 42 milyon euroluk bonservis bedeliyle transferi hedeflenen Brezilyalı golcü, Beşiktaş’ın yeni sezondaki gol umudu olabilir.

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Şimdi ise 42 milyon euroluk bir golcü transferi için çalışmalara başlamış durumda.

Yeni sezonda Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Cenk Tosun, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmayı planlıyor. Siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Portekiz’de buldu.

Fanatik’te yer alan habere göre, Beşiktaş, Portekiz devi Benfica'da forma giyen Arthur Cabral'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Van Bronckhorst'un bu transfere onay verdiği öne sürülürken, Beşiktaş yönetiminin golcü oyuncu için çeşitli senaryolar üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Şu anki piyasa değeri 14 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne kadar toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçtiğimiz sezon Benfica forması altında 43 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Kariyeri boyunca toplamda 272 maçta 109 gol ve 26 asistle katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.