Beşiktaş, Bertuğ Yıldırım’ı Kiralamak İçin Görüşmelere Başlıyor

Beşiktaş, forvet hattını güçlendirmek için Rennes'te forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı transfer listesine aldı. Siyah-Beyazlılar, 22 yaşındaki golcüyü kiralamak için görüşmeleri sürdürüyor. Yıldırım, Rennes formasıyla 26 maçta 1 gol atıp 2 asist yaparak dikkat çekti.

Beşiktaş, forvet hattını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlı kulüp, Rennes’te forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım’ı kiralamak için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki golcü, Rennes’teki 26 maçta 1 gol ve 2 asistle dikkat çekti.

Beşiktaş, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Vincent Aboubakar'la yollarını ayırmayı planlayan Siyah-Beyazlı kulüp, milli futbolcu Bertuğ Yıldırım’ı gündemine aldı.

BEŞİKTAŞ, MİLLİ GOLCÜNÜN PEŞİNDE

Kartal, forvet hattına öncelik vererek Rennes forması giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım’ı transfer listesine aldı. Beşiktaş’ın, 22 yaşındaki golcüyü kiralamak için yakın zamanda Fransız ekibi Rennes ile görüşmelere başlaması bekleniyor.

BERTUĞ YILDIRIM’IN RENNES KARİYERİ

Süper Lig’de Hatayspor ve Antalyaspor formalarını giyen Bertuğ Yıldırım, Rennes’te 26 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle takımına katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.