Beşiktaş cephesinden Semih Kılıçsoy ve Milos Rashica ile ilgili bir açıklama yapıldı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilk 11'leri açıklanmış bulundu. Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ile Milos Rashica'nın ilk 11'de olmaması büyük bir sürpriz olarak değerlendirmiş bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilk 11'leri açıklanmış bulundu. Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ile Milos Rashica'nın ilk 11'de olmaması büyük bir sürpriz olarak değerlendirmiş bulundu.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, karşılaşma öncesinde yapmış olduğu açıklamada bu duruma bir açıklık getirdi.

A Spor'a konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu SerdarTopraktepe, hem maç hem de iki oyuncunun son durumlarına ilişkili olarak şu sözleri sarf etti:

"Her şeye hazırlandık. Bu saatten sonra artık her şey oyuncularımızda. Onlar da artık finalin bilincinde. İnşallah onlar da en iyi şekilde sahada her şeylerini yansıtacaklar. Semih'in ufak tefek sıkıntıları var fakat kadromuzda. Rashica da Hatayspor maçında sakatlanmıştı. 5 gündür idmana çıkmıyordu, dün idmana çıktı. Rashica da kulübede. İkisi de ilerleyen dakikalarda ihtiyacımız olursa oyuna girecekler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.