Beşiktaş Ciro Immobile açıklamasında bulundu: Ünlü yıldız oyuncu İstanbul'da!

Beşiktaş Futbol AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, İtalyan futbolcu transferi için hem oyuncuyla hem de Lazio kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, İtalyan futbolcu transferi için hem oyuncuyla hem de Lazio kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

IMMOBİLE'DEN İLK SÖZLER

Immobile, İtalyan basınına havalimanında yaptığı açıklamada, "Lazio taraftarlarına selam. 8 harika yıl geçirdik, her şey mükemmeldi. Ancak şimdi yeni bir maceraya adım atıyorum. Bu harika bir aşk hikayesiydi ama her şeyin bir başlangıcı ve sonu var. Son günlerde taraftarlar beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Beşiktaş'tan teklif aldım. Türkiye'de de başarıyı bulacağımıza inanıyorum. Ailem ve kulüp başkanıyla Beşiktaş'ın teklifini görüştük ve oraya gitmeye karar verdik. Marco Baroni harika bir teknik direktör, Beşiktaş da genç ve istekli bir takım" dedi.

UÇAKTA KARTAL POZU

İtalyan futbolcu Immobile, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktıktan sonra uçakta Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile birlikte "Kartal" pozu verdi. Bu an siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İmmobile'nin uçağı, gece saat 00.35 civarında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. 34 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile birlikte geldi. Siyah-beyazlı taraftarlar da onları karşılamak için havalimanında yer aldı.

Geçen sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta 11 gol atan Immobile, kariyerinde Serie A'da 4 kez gol kralı olmuş ve Serie B ile Avrupa Ligi'nde de gol krallığı yaşamıştı. Immobile daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Genoa, Pescara, Grosseto ve AC Siena gibi takımlarda da forma giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.