Beşiktaş Ciro Immobile'nin maliyetini açıkladı ve sözleşme detaylarını duyurdu

Beşiktaş, İtalyan futbolcu Ciro Immobile'yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Lazio'dan transfer edilen yıldız oyuncu, 2 yıllık sözleşme imzaladı. 34 yaşındaki Immobile'ye yıllık 6 milyon Euro net maaş ödenecek.

Beşiktaş, İtalyan futbolcu Ciro Immobile'yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Lazio'dan transfer edilen yıldız oyuncu, 2 yıllık sözleşme imzaladı. 34 yaşındaki Immobile'ye yıllık 6 milyon Euro net maaş ödenecek. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Lazio'ya herhangi bir bonservis bedeli ödenmediği belirtildi.

Açıklama şu şekilde yapıldı: "Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

Ciro Immobile, Beşiktaş'ta 17 numaralı formayı giyecek ve onun için özel bir video hazırlandı.

CIRO IMMOBILE KİMDİR?

Ciro Immobile, 20 Şubat 1990'da İtalya'nın Torre Annunziata kentinde doğdu. Futbola küçük yaşlarda ilgi duyan Immobile, kariyerine 2002 yılında Sorrento altyapısında başladı.

2008'de Juventus altyapısına geçen Immobile, Siena, Grosseto ve Pescara gibi takımlarda kiralık olarak oynadı. Pescara'da 37 maçta 28 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Immobile, 2012-13 sezonunda Genoa'ya transfer oldu.

Genoa'da bekleneni veremeyen Immobile, Torino'ya transfer oldu ve 2013-2014 sezonunda 33 maçta 22 gol atarak Borussia Dortmund'un ilgisini çekti. 2014'te Dortmund'a katılan Immobile, Almanya'da bekleneni veremeyince kariyerine Sevilla'da kiralık olarak devam etti.

Sevilla'nın ardından Torino'ya kiralanan Immobile, daha sonra Lazio'ya transfer oldu. 2023-2024 sezonunda Serie A'da 31 maçta 7 gol ve 1 asist yaparken, Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 4 gol kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.