Beşiktaş, Ciro Immobile’yi Kadrosuna Katmak Üzere!

Beşiktaş, transfer döneminde önemli bir hamle yaptı. Rafa Silva ve Gabriel Paulista'dan sonra, İtalyan santrfor Ciro Immobile'yi de kadrosuna katmak üzere. Transferin en geç yarın resmiyet kazanması bekleniyor. Beşiktaş, Lazio'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı ve Rafa Silva ile Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattı. Şimdi ise gözünü santrafor pozisyonuna çevirdi. Siyah-Beyazlılar, İtalyan futbolcu Ciro Immobile ile anlaşma aşamasına geldi. Transferin en geç yarın resmiyet kazanması bekleniyor. Beşiktaş, Lazio'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek, Immobile ise yıllık 6 milyon euro maaş alacak.

Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattı. Şimdi ise santrafor hattına önemli bir takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Ciro Immobile ile anlaşma aşamasına geldi.

TRANSFER EN GEÇ YARIN RESMİLEŞECEK

İtalyan basınından Corriere della Sport'un haberine göre, Beşiktaş'ın Immobile transferini kısa süre içinde tamamlaması bekleniyor. Haberde, "Bugün veya en geç yarın Immobile'nin Beşiktaş macerası başlayacak." ifadelerine yer verildi.

TRANSFER MALİYETİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın Lazio'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve Immobile'ye senelik 6 milyon euro maaş vereceği belirtiliyor.

CIRO IMMOBILE’NİN SEZON KARNESİ

34 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Immobile, kariyerinde Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Genoa, Pescara, Grosseto ve AC Siena gibi kulüplerin formalarını da giymiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.