Beşiktaş derbisine saatler kala Galatasaray'ın yıldız isminden kötü haber geldi!

Pazar akşamı deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da önemli bir oyuncudan gelen kötü haber, kulüp içinde büyük bir şok yarattı. Aslan'ın önemli futbolcusu, beklenen dev derbide forma giyemeyecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde elendiği ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda da şansını kaybederek Süper Lig'e odaklanıyor. Süper Lig'in son şampiyonu, Okan Buruk yönetiminde ikinci şampiyonluk için mücadele ediyor ve Pazar akşamı Beşiktaş'a konuk olacak. Ancak, maç öncesi önemli bir oyuncudan gelen kötü haber sarı-kırmızılı camiada şok etkisi yarattı.

'HAKİM ZİYECH FORMA GİYEMEYECEK'


Tüpraş Stadyumu'nun açılışından bu yana Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup edemeyen Galatasaray, bu kez siyah-beyazlı ezeli rakibine karşı zafer arıyor. Ancak, maç öncesinde Galatasaray'ın önemli ismi Hakim Ziyech'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği haberleri geliyor.

30 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Galatasaray forması altında 14 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Ancak, sakatlık problemleri nedeniyle son dönemde istikrarlı bir performans gösteremiyor ve Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un da Faslı oyuncuya maç kadrosunda yer verme niyetinde olmadığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!