Beşiktaş Emlakjet EuroCup'ta JL Bourg'u Yenerek Seride Dengeyi Sağladı

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup yarı finalinde JL Bourg'u mağlup ederek seriyi 1-1'e getirdi. Başantrenör Alimpijevic, taraftarı övdü ve sakatlanan oyuncu Matt Mitchell'ın durumunun iyi olduğunu belirtti. Gelecek maça odaklanıyorlar.

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup yarı final serisinde JL Bourg'u yenerek dengeyi sağladı. Başantrenör Alimpijevic, taraftarı övgüyle anarken, sakatlanan oyuncu Matt Mitchell'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı. Takım, Fransa'daki son maça odaklanıyor. EuroLeague'e yükselme hedefiyle motive olmuş durumdalar.

Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup yarı final serisi ikinci maçında Fransa temsilcisi Mincidelice JL Bourg'u 81-72 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic şunları söyledi:

"EUROCUP'DAKİ EN İYİ ATMOSFERE SAHİP TAKIMIZ"

Beşiktaş taraftarı hakkında yorum yapan Alimpijevic, bu yıl EuroCup'daki en iyi atmosfere sahip takım olduklarını belirtti ve taraftarların takımın ruhunu ve mücadele gücünü takdir ettiğini vurguladı."Matt Mitchell’ın durumu şu an iyi"Maçın sonlarına doğru sakatlanan Matt Mitchell ile ilgili olarak, durumunun şu anda iyi olduğunu söyleyen Alimpijevic, geceyi tedbir amaçlı olarak hastanede geçireceğini açıkladı.

"İLK MAÇTAKİ GİBİ RAHAT OLMAYACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM"

Fransa'daki son maç için takımı en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirten Alimpijevic, rakiplerinin bu kez ilk maçtaki kadar rahat olmayacaklarını düşündüğünü ifade etti.

"EN BÜYÜK HAYALİM BEŞİKTAŞ İLE EUROLEAGUE ARENASINA ÇIKMAK"

EuroLeague'e gitme fırsatını dört kolla kucaklayacağını belirten Alimpijevic, Beşiktaş ile EuroLeague arenasına çıkmayı en büyük hayali olarak nitelendirdi.

"BEŞİKTAŞ’TA BULUNDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmaya devam edip etmeyeceği sorusuna ise Alimpijevic, Beşiktaş'ta bulunmaktan çok mutlu olduğunu ve kulüp ile aynı fikir ve vizyona sahip olduğunu belirterek yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler yeniden skora katkıda bulundu: Real Madrid rahat bir galibiyet aldı
İlk profesyonel maçı olan İngiliz boksör Sherif Lawal, ringde vefat etti
Manchester City'den müthiş bir zafer geldi!
Beşiktaş bombayı patlatıyor: 116 milyon euroluk gol efsanesi!
Beşiktaş, 116 milyon euroluk dev bir transferle sarsılıyor! Kartal, büyük bir hamleyle dönüyor!