Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon euroyu ödedi!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için emekler devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst süte geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon Euro!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta takımın gelecek sezona hazırlanma çalışmaları sürüyor. Bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la kupayı kazanmak isteyen Siyah Beyazlılar'da üst üste transfer bombardımanı sürüyor. Yeni haber hayranlarını sevindirdi. Beşiktaş eski aşkına kavuştu! Başkan Hasan Arat masaya oturdu ve kabul etti. 13 milyon euro ödedikten sonra İstanbul'a götürüldü.

BEŞİKTAŞ ESKİ AŞKA DÖNÜŞ

 

Beşiktaş, takımlarını gelecek sezona hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar için bir transfer bombası daha açıklandı. Akashamu'nun haberine göre Beşiktaş'a geçen ikinci başkan Hüseyin Yücel, "Muçi giderse Talisca yaşayabilir, en iyisi gelebilir. Amartey Arabistan'a transfer olacak. Wendel'le ilgilenmiyoruz."

Yaza Rafa Silva ve Immobile gibi büyük isimlerle giren Beşiktaş için yeni destek merak konusu. Transfer sürecini başlatan ikinci başkan Hüseyin Yücel, Talisca'nın sözlerinin taraftarları sevindireceğini söyledi. Yücel, TFF seçimlerine ilişkin şunları söyledi:

"Hiçbir adayla sözleşme imzalamadık, ortada durduk. Sonuçta gelecek dönem başkanıyla çalışıyorsunuz. En önemlisi şeffaf ve şeffaf bir yönetim sistemimiz var. Suudi Arabistan'ın Daniel Amartey'e teklifini kabul ediyoruz. Muçi'nin takımdan ayrılması durumunda Talisca ismi gündeme gelebilir. Ama iyi bir şey olabilir. Zenit'ten Wendel'le ilgilenmiyoruz. Oyuncuyla hiç tanışmadık. "

 


Öte yandan Başkan Hasan Arat, Cenk Tosun'un F. Bahçe'ye transferi hakkında şunları söyledi: "Cenk'in kararına saygı duyulmalı. Planlarımız farklı. Teknik direktörümüz iki genç oyuncumuz Semih ve Mustafa'ya fırsat vermek istiyor. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.