Beşiktaş, evinde galibiyeti kaybetti ve son 5 maçta bir galibiyet alamadı

Tüpraş Stadı'ndaki maçta Beşiktaş, 18. dakikada Semih Kılıçsoy'un golüyle skoru belirledi. Yılport Samsunspor ise 68. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Beşiktaş ligde 6. kez berabere kaldı ve puanını 48'e yükseltti.

Tüpraş Stadı'ndaki maçta Beşiktaş, 18. dakikada Semih Kılıçsoy'un golüyle skoru belirledi. Yılport Samsunspor ise 68. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Beşiktaş ligde 6. kez berabere kaldı ve puanını 48'e yükseltti. Samsunspor ise 8. beraberliğini alarak puanını 38'e çıkardı.

LİGDE 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Ligin 27. haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenerek son galibiyetini alan siyah-beyazlılar, ardından oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN SANTOS'A İSTİFA ÇAĞRISI

Beşiktaş'ın siyah-beyazlı taraftarları, son 5 maçta yalnızca 2 puan alabilen takımlarını yöneten Portekizli teknik direktör Fernando Santos'a istifa çağrısında bulundu. Süper Lig'de son dakikalara 1-1 girildiği bir maçta, taraftarlar "Santos istifa" şeklinde sloganlar attı.

SEMİH KILIÇSOY, LİGDE 4 MAÇLIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de 4 maçlık bir aradan sonra gol sevinci yaşadı. Son olarak ligde 27. haftada İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçta fileleri havalandıran 18 yaşındaki forvet, daha sonraki 4 karşılaşmada gol atamadı. Samsunspor mücadelesinde gol perdesini açan Semih, bu sezon ligde 10. kez ağları sarstı.

OXLADE-CHAMBERLAİN, 114 GÜN SONRA SAHADA

Siyah-beyazlı takımda sakatlığını atlatan Alex Oxlade-Chamberlain, 114 gün sonra resmi bir maçta forma giydi. Son olarak 21 Aralık 2023'teki Alanyaspor maçında sahaya çıkan İngiliz futbolcu, sol uyluk arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edilmişti. Bu süreçte 17 maçı kaçıran Oxlade-Chamberlain, 31. haftada RAMS Başakşehir ile oynanan maçta kadroda yer almasına rağmen forma şansı bulamamıştı.

EMRE KILINÇ, FENERBAHÇE'DEN SONRA BEŞİKTAŞ'A DA ATTI

Yılport Samsunspor'un futbolcusu Emre Kılınç, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'a da gol atmayı başardı. Sezon başında Galatasaray'dan Samsunspor'a transfer olan deneyimli futbolcu, bu sezon ligde çıktığı 28. maçında 4. kez fileleri havalandırdı. Süper Lig'in 21. haftasında 1-1 sona eren Fenerbahçe maçında beraberlik golünü atan Emre, Beşiktaş karşısında da benzer bir performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!