Beşiktaş, Felix Uduokhai'yi Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, savunma hattına Felix Uduokhai’yi eklemeye hazırlanıyor. Augsburg forması giyen 26 yaşındaki stoperle görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Uduokhai, geçen sezon 33 maçta 2 gol attı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Augsburg’da forma giyen Felix Uduokhai’yi transfer etmek için pazarlıklarda önemli bir aşama kaydetti. 26 yaşındaki stoperin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, Beşiktaş’ın bu transferde avantaj sağlamasını mümkün kılıyor.

Beşiktaş, Süper Lig ve Avrupa'da geçen sezon beklentilerin altında bir performans sergilemişti. Bu sezon için hazırlıklarına hız veren siyah-beyazlılar, savunma hattını Gabriel Paulista ile güçlendirdikten sonra bu bölgeye bir isim daha eklemek istiyor.

NTV Spor’un haberine göre, Beşiktaş’ın transfer listesinde öncelikli hedef Felix Uduokhai. Bundesliga takımlarından Augsburg'da forma giyen 26 yaşındaki stoperle yapılan görüşmelerde olumlu ilerlemeler kaydedildi. 

Nijerya kökenli Alman oyuncunun sözleşmesinin gelecek sezon sonunda bitecek olması, Beşiktaş için avantajlı bir durum oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon Augsburg formasıyla 33 maçta görev yapan ve 1 metre 93 santimetre boyunda olan sol ayaklı stoper, rakip ağları iki kez havalandırmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.