Beşiktaş, Genç Yetenek Arda Berk Özüarap ile anlaşma yaptı

Beşiktaş Futbol Takımları, genç yetenek Arda Berk Özüarap ile 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladı. Özüarap, Beşiktaş'ta uzun yıllar başarı için ter dökecek.

Beşiktaş Futbol Takımları, genç yetenek Arda Berk Özüarap ile uzun vadeli bir iş birliğine imza attı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreniyle, Özüarap'ın 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalanmış oldu.
Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde genç sağ bek Arda Berk Özüarap ile bir araya gelerek oyuncu ile 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2018 yılından bu yana gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde sürdüren Arda Berk Özüarap ile 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandı. Beşiktaşımıza uzun seneler süresince önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Arda Berk Özüarap’a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

Arda Berk Özüarap, Beşiktaş altyapısında yetişen yetenekli bir sağ bek olarak dikkat çekiyor. Henüz genç yaşına rağmen gösterdiği performansla büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Uzun vadeli sözleşme imzalamasıyla birlikte Beşiktaş, gelecekteki başarılarını sağlam temellere oturtma adına önemli bir adım atmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi