Beşiktaş, Grazer AK'yi 5-1 Mağlup Etti

Beşiktaş, Sportplatz Lannach'ta oynanan hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 mağlup etti. İlk yarıda Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Rashica'nın golleriyle üstünlük kuran Beşiktaş, ikinci yarıda Rashica'nın golüyle skoru belirledi. Yeni transfer Ciro Immobile ise yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş, Sportplatz Lannach'ta Grazer AK'yi 5-1 yendi. İlk yarıda Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Rashica'nın golleriyle öne geçen siyah-beyazlılar, ikinci yarıda Rashica'nın golüyle farkı açtı. Yeni transfer Ciro Immobile ise yedek kulübesindeydi.

Beşiktaş, Sportplatz Lannach'ta oynanan karşılaşmaya şu ilk 11 ile çıktı: Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Mustafa Erhan Hekimoğlu. Yeni transfer Ciro Immobile ise yedek kulübesindeydi.

Maçın 3. dakikasında Grazer AK, Rosenberger'in soldan yaptığı ortada Lang'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. 10. dakikada Beşiktaş, Rashica'nın sağ kanattan yaptığı ortada Semih Kılıçsoy'un röveşata denemesi sonrası Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun tamamlamasıyla skoru 1-1'e getirdi. 13. dakikada Rafa Silva'nın savunma arkasına attığı pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa Erhan Hekimoğlu, topu filelere göndererek Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. 20. dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun pasında ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Rashica, düzgün bir vuruşla durumu 3-1 yaptı. 26. dakikada Masuaku'nun ortasında ceza sahasında topla buluşan Rafa Silva, şık bir vuruşla skoru 4-1'e taşıdı.

İkinci yarıda Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nun yerine Göktuğ Baytekin ve Semih Kılıçsoy'un yerine Ernest Muçi değişiklikleriyle başladı. Teknik Direktör Giovanni Bronckhorst ilerleyen dakikalarda şu değişiklikleri yaptı: Mustafa Erhan Hekimoğlu yerine Ciro Immobile, Masuaku yerine Emrecan Terzi, Colley yerine Necip Uysal, Rafa Silva yerine Salih Uçan, Paulista yerine Tayyip Talha Sanuç, Svensson yerine Onur Bulut, Gedson Fernandes yerine Demir Ege Tıknaz, Musrati yerine Onana ve Rashica yerine Ajdin Hasic.

51. dakikada Masuaku'nun sol kanattan yerden yaptığı sert ortada Rashica, düzgün bir vuruşla skoru 5-1'e getirdi ve Beşiktaş maçı bu skorla kazandı.

Diğer hazırlık maçlarına gelince, kampta 3 hazırlık maçı planlayan Beşiktaş'ın Dinamo Zagreb ile oynayacağı maç yoğun yağış nedeniyle iptal edildi. İkinci maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilen Beşiktaş, Grazer AK'yi 5-1 mağlup etti. İstanbul'da Ümraniyespor ile oynanan ilk hazırlık maçı ise golsüz sona ermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.