Beşiktaş istemişti Fenerbahçe devreye girdi! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a senenin transferi yapıldı

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da transfer sıralamasında yer alan yıldız futbolcu için kolları sıvadı. Beşiktaş istemişti, Fenerbahçe devreye girmiş oldu..

İsmail Kartal yönetimindeki 2023-2024 sezonunda sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan F.Bahçe, hareketine hız verdi. Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın transfer listesine yıldız bir isim aldı.

Jose Mourinho liderliğinde yeni sezonda Süper Lig şampiyonu olmayı hedefleyen F.Bahçe, transfer operasyonunda önceliği savunma hattına verdi. Yeni sezonda zor gol atabilecek bir kadro kurmayı planlayan mavi-sarılı ekip, Beşiktaş'ın transfer listesindeki bir defans oyuncusu için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek sezon şampiyonluk için ağırlıklı olarak savunmaya odaklanan Fenerbahçe, Borussia Dortmund'dan ayrılan Mats Hummels'in peşine düştü. 35 yaşındaki savunma oyuncusunun, Sarı Lacivertli yönetim ve teknik kadro tarafından yakından takip edildiği belirtildi.

Sarı Lacivertli yöneticilerin, Beşiktaş'ın transfer listesinde de yer alan savunma oyuncusunu tercih ettiği söyleniyor. Mourinho'nun özellikle Alman defans oyuncusu için bir hamle istediği söyleniyor.

Tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Sarı Lacivertli ekibin, bu hamle için tüm kriterleri karşıladığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Dortmund'da tüm müsabakalarda 40 maça çıkan tecrübeli savunmacı, 4 gol atarken 1 de asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.