Beşiktaş İsviçre'de yeni Quaresma'yı buldu: Transferde hareketlilik başladı!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon şampiyon olmayı hedefliyor ve gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekip, yeni bir Quaresma arayışında ve bu doğrultuda İsviçre'de adaylar inceliyor.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon şampiyon olmayı hedefliyor ve gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekip, yeni bir Quaresma arayışında ve bu doğrultuda İsviçre'de adaylar inceliyor. Ara transfer döneminde Ernest Muçi, Al-Musrati, Jonas Svensson ve Joa Worrall gibi oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş, yaz transfer dönemi için harekete geçti. Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un önerileri doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten kulüp, gözünü İsviçre'ye çevirdi. Fotomaç'ın haberine göre, Basel'de forma giyen Tunuslu hücum oyuncusu Sayfallah Ltaief'i transfer etmeyi planlıyorlar.

Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olan 23 yaşındaki Tunuslu sol kanat oyuncusu bu sezon İsviçre ekibi Winterthur forması altında 25 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı.

Haziran ayında Basel'e geri dönecek olan Tunuslu kanat oyuncusunun İsviçre ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Tunuslu genç beceri, özellikle çalım tekniği ile siyah-beyazlı ekibin eski yıldızı Quaresma'ya benzetildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!
Michy Batshuayi'nin Son Derbi Performansı: Fenerbahçe'de Geleceği Belirsiz!