Beşiktaş, Jackson Muleka'yı Al-Kholood'a kiraladı

Beşiktaş, Demokratik Kongolu forvet Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood'a 2024-25 sezonu sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Muleka, yeni kulübünde deneyim kazanarak kariyerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Beşiktaş, Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood'a kiralandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, transferle ilgili resmi açıklamasında Muleka'nın 2024-25 sezonunun sonuna kadar Al-Kholood'da forma giyeceğini belirtti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Jackson Muleka, 2024-25 sezonu sonuna kadar Suudi Arabistan takımlarından Al-Kholood'a geçici olarak transfer edilmiştir. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Jackson Muleka, Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana golcü kimliğiyle dikkat çekmiş ve taraftarların sevgisini kazanmıştı. Ancak oyuncunun gelişimi ve daha fazla forma şansı bulması amacıyla, kulüp yönetimi tarafından bu kiralık transferin gerçekleşmesine karar verildi. Al-Kholood'a katılan Muleka'nın, Suudi Arabistan Ligi'nde göstereceği performansla, kariyerinde yeni bir sayfa açması ve deneyim kazanması bekleniyor. Beşiktaş taraftarları ise Muleka'nın yeni kulübünde başarılı bir sezon geçirmesini umut ediyor. Muleka, Al-Kholood formasıyla sahaya çıkarak, takımına katkı sağlamayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.