Beşiktaş Kalecisiz: Ersin ve Mert’ten Kötü Haber!

Beşiktaş, kaleci krizine girdi! Mert Günok'un sakatlığı sonrası Eintracht Frankfurt maçında forma giyen Ersin Destanoğlu'nun da sakatlanması, siyah-beyazlı kulüpte büyük bir endişe yarattı.

Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kaleci krizi büyüyor. Avrupa Ligi'nde kaleci Mert Günok’un sakatlığı nedeniyle kaleye geçen genç eldiven Ersin Destanoğlu'nun da sakatlanması, teknik ekibi zora soktu. 23 yaşındaki kalecinin, sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi. Ersin’in sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

ERSİN DESTANOĞLU DA PROTESTO EDİLDİ

Siyah-beyazlı taraftarlar, Ersin Destanoğlu’nun performansından memnun kalmadı. Beşiktaş’ın 3-1 yenildiği Eintracht Frankfurt maçında, genç kaleci taraftarlar tarafından ıslıklanarak protesto edildi. Ancak maç sırasında sakatlık yaşayan Ersin'in tedavisine hemen başlanırken, en az üç hafta formasından uzak kalması bekleniyor.

MERT GÜNOK'UN DURUMU BELİRSİZ

Tecrübeli kaleci Mert Günok'un, Süper Lig’de oynanacak Gaziantep FK maçına yetiştirilmesi için Beşiktaş sağlık ekibi yoğun bir çaba harcıyor. Henüz kesin durumu netleşmeyen Mert'in oynayıp oynamayacağı maç gününe kadar belli olmayacak. Beşiktaş'ın genç kalecileri Göktuğ Baytekin ve Emir Yaşar, teknik heyetin olası tercihleri arasında yer alıyor.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü’nden Ersin Destanoğlu’nun sakatlığı ile ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Eintracht Frankfurt ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Ersin Destanoğlu’nun yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

KALENİN DURUMU BELİRSİZ

Beşiktaş’ta kritik maç öncesi kaleci konusunda nasıl bir çözüm bulunacağı merak ediliyor. Taraftarlar ve teknik ekip, Mert Günok'un maça yetişip yetişmeyeceğini beklerken, gözler genç kalecilerin performansına çevrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.