Beşiktaş kanatlandı

Süper Lig'de 6 hafta geride kalırken, son şampiyon Beşiktaş yoluna mağlubiyet almadan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanından son dakika golüyle galip ayrılan ve milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli giren siyah...

Süper Lig'de 6 hafta geride kalırken, son şampiyon Beşiktaş yoluna mağlubiyet almadan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanından son dakika golüyle galip ayrılan ve milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli giren siyah beyazlılar, puanını 14'e çıkardı.

6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Beşiktaş, gösterdiği performans ile geçen sezonu geride bıraktı. Şampiyon olarak tamamladığı 2015-2016 sezonun ilk 6 haftasını 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 13 puanda kapatan siyah beyazlılar, bu sezon 1 puan daha fazla toplamış oldu. Geçen sezonun ilk 6 haftasında 16 gol atıp, 7 gol yiyen Beşiktaş, bu sezon ise aynı sürede 14 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Geride kalan sezon 6 hafta sonunda 13 puan ile liderlik koltuğuna oturan Siyah beyazlılar, bu sezon 1 puan daha fazla toplamasına rağmen 16 puanlı Medipol Başakşehir'in araksında 2. sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"