Beşiktaş Kaptanı Mert Günok, Sahadan Çok Topluma Seslendi!

Beşiktaş kaptanı Mert Günok, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada sadece futbolu değil, Türkiye’de yaşanan şiddet olaylarını da gündeme getirdi. Milli kaleci, kadınlar ve çocukların korunması gerektiğini belirterek, toplumsal farkındalık çağrısında bulundu.

Beşiktaş’ın kaptanı Mert Günok, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hem sahadaki mücadele hem de Türkiye'de son günlerde yaşanan üzücü olaylar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli kaleci, futbolun ötesinde toplumsal sorunlara da dikkat çekti.

TOPLUMSAL MESAJ

Maç değerlendirmesine başlamadan önce Günok, son dönemde Türkiye'de artan şiddet olaylarına değindi: "Maçtan önce son günlerde ülkemizde yaşanan vakalarla ilgili ufak bir kelime etmek istiyorum. Umarım bu olaylar bir an önce son bulur. Büyüklerimiz bu mevzuda gerekenleri yapar. Kadınlarımız ve çocuklarımız korunur. Bu kötü olaylar son bulur."

Günok'un bu sözleri, toplumun hassas noktalarına dokunarak futbol dışında da sorumluluk bilinci taşıyan bir sporcu olduğunu gösterdi.

MAÇLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME

Mert Günok, sahadaki performans hakkında da değerlendirmelerde bulundu: "Son dakikaya kadar 3 puanı alıp eve dönecektik fakat son dakikada gelen bir karambol golüyle 2 puan kaybıyla dönüyoruz. Bize yakışmadı. Çok daha öncesinde 2. golü bulmalıydık. Bunu başaramadık. Çok da pozisyona girdiğimiz söylenemez. Üzgünüz."

Günok, alınan 1-1’lik beraberliğin Beşiktaş’ın hedeflerinden uzak bir sonuç olduğunu vurgulayarak, takımın daha fazla gol pozisyonu üretmesi gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.