Beşiktaş Kendi Evinde 7. Galibiyetini Aldı! Beşiktaş - Trabzonspor: 2-0

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasındaki kapanış maçında Trabzonspor'u konuk etti ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy'un 44. ve 62. dakikalarda attığı goller, siyah-beyazlıları zafere taşıdı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasındaki kapanış maçında Trabzonspor'u konuk etti ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy'un 44. ve 62. dakikalarda attığı goller, siyah-beyazlıları zafere taşıdı. Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 39'a çıkararak 3. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 37 puanda kalarak 4. sıraya geriledi.

Maça dair detaylara baktığımızda, 8. dakikada Visca'nın kullandığı köşe vuruşunu savunmada Amartey kornere çıkardı. 44. dakikada Semih Kılıçsoy'un düzgün vuruşuyla Beşiktaş öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamladılar.

İkinci yarıda 51. dakikada Mehmet Can Aydın'ın vuruşu üstten auta giderken, 62. dakikada Semih Kılıçsoy bir kez daha fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi. Trabzonspor'un çabalarına rağmen Mert Günok'un direnişi ve Trezeguet'in son dakika vuruşuyla Beşiktaş, maçı 2-0 kazandı.

MAÇIN İLK YARISI

Süper Lig'in 24. haftasındaki kapanış maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u ağırladı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy'un 44. ve 62. dakikalarda attığı goller, siyah-beyazlıları zafere taşıdı. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 39'a çıkararak 3. sıraya yükseldi. Bordo-mavili takım ise 37 puanda kalarak 4. sıraya geriledi.

Maçın ilk yarısında 8. dakikada Visca'nın köşe vuruşunu savunmada Amartey kornere çıkardı. 42. dakikada serbest vuruş sonrası Visca'nın ortasına Denswil kafa vurdu, ancak top auta gitti. Beşiktaş, 44. dakikada Semih Kılıçsoy'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0'lık avantajla tamamladılar.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda 51. dakikada, Berat Özdemir'in pasıyla ceza sahasına sağ çaprazdan giren Mehmet Can Aydın'ın dar açıdan çektiği şut üstten auta gitti.

62. dakikada Beşiktaş, Cenk Tosun'un sol iç kulvardan attığı pası alan Semih Kılıçsoy'un rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girişindeki sağ ayağıyla yaptığı vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.

75. dakikada Trabzonspor tehlikeli bir atağa geçti. Savunmanın arkasına sarkan Visca'nın sağ kanattan yerden gönderdiği ortada, arka direkte uygun durumda olan Trezeguet topu yandan dışarı gönderdi.

89. dakikada ise savunmanın arkasına atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Trezeguet'in sağ çaprazdan ceza sahası içinde yaptığı vuruşta, kaleci Mert Günok gole izin vermedi.

Beşiktaş, bu performansıyla maçı 2-0 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk rotasını Mısır'a Çevirdi! O İsme Kafayı Taktı!
Galatasaray'da Transfer Çalkantısı: Davinson Sanchez Napoli'nin Hedefinde!
Marco Reus, Dortmund'a şov yaptı ve veda etti!
Ali Koç'tan Derbi Öncesi Samandıra Çıkarması Geldi! Son Dakika!
Kenan Yıldız duruma seyirci kalmadı!