Beşiktaş Maçından Sonra Hatayspor'da İsyan Çıktı!

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor, Beşiktaş deplasmanında 2-2'lik skorla sahadan ayrıldı. Maçta iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Hatayspor cephesinde, karşılaşma sonrasında büyük bir isyan yaşandı..

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor, Beşiktaş deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak 2-2'lik skorla sahadan ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Hatayspor cephesinde büyük bir isyan vardı. Teknik direktör Özhan Pulat, Beşiktaş'ın son anlarda kazandığı penaltı kararıyla ilgili tepkisini dile getirdi ve şunları söyledi:

"Ben hayatım süresince hiç kolaya sahip olmadım, hep zorluklarla mücadele ettim. Antrenörlükte 20. senem, çok kişi bilmez. Onur mücadelesi veriyoruz. Bir kent, deprem çadırlarında bu takımın galibiyetini bekliyordu. Şu penaltı pozisyonunu biri anlatsın. Resmen galibiyet elimizden uçup gitti. Bu kadar eleştiri topta penaltıların Gaziantep'te burada kolay çalınması... Rakip takım beni korkutmuyor artık. Benim korktuğum şeyler başka. Enseyi hiçbir zaman karartmayacağız. Hatayspor, son hafta onur mücadelesini verecek ve inşallah ligde kalacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.