Beşiktaş, Oğuz Aydın Transferi İçin Alanyaspor ile Yeniden Görüşecek

Beşiktaş, Oğuz Aydın için Alanyaspor’un 6 milyon Euro’luk talebini yüksek bulmuştu, ancak yeni bir görüşme yapmayı planlıyor. 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 38 maçta 13 gol ve 8 asist yaptı. Galatasaray ve Ajax’ın da ilgisi bulunuyor.

Beşiktaş, Alanyaspor’un 6 milyon Euro’luk talebini yüksek bularak Oğuz Aydın transferinde duraklama kararı almıştı. Ancak Beşiktaş Yönetimi, yerli rotasyonunu güçlendirmek amacıyla Aydın için Alanyaspor ile yeni bir görüşme yapmayı planlıyor. 23 yaşındaki futbolcuya Galatasaray ve Ajax’tan da ilgi var.

Beşiktaş, Süper Lig'in gözde oyuncularından Oğuz Aydın için Alanyaspor'un 6 milyon Euro’luk fiyatını yüksek bulmuş ve transferi durdurmuştu. Ancak Beşiktaş Yönetimi, Aydın transferi için Alanyaspor ile yeni bir görüşme yapmayı planlıyor. 

Beşiktaş, yerli transferlerde de hızlı adımlar atmak istiyor ve Oğuz Aydın ile yapılan ilk temas olumlu sonuçlanmıştı. Alanyaspor’un fiyatında biraz daha indirime gitmesini isteyen Beşiktaş, bu oyuncuyu yerli rotasyonunda kaliteyi artırmak amacıyla transfer etmeyi hedefliyor. 

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta 13 gol ve 8 asist yapan 23 yaşındaki futbolcuya Galatasaray’ın yanı sıra Hollanda’nın Ajax kulübü de ilgi gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.