Beşiktaş, Salih Özcan İle Transfer Görüşmelerine Başladı

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronchorst'un liderliğinde orta saha takviyesi için Salih Özcan ile temas kurdu. A Milli Takım oyuncusu, EURO 2024 sonrası transfer kararını verecek. Siyah-beyazlılar, Borussia Dortmund'da forma giyen Özcan'ın Türkiye'ye sıcak baktığını belirtiyor.

Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağını sürdürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronchorst'un önderliğinde, milli futbolcu Salih Özcan ile yapılan temaslar gündemi meşgul ediyor. Siyah-beyazlılar, orta sahadaki güçlerini artırmak için Özcan'ı kadrolarına katmayı planlıyor.

Beşiktaş, teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronchorst'u getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, uzun süredir gündemlerinde olan milli futbolcu Salih Özcan ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Yeni sezon için orta saha takviyesi planlayan Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan ile temaslarda bulundu. Haberlere göre, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Salih Özcan ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Aybaba'nın, Salih Özcan'ın Beşiktaş'a transferinin takımı için bir seviye atlama olacağını düşündüğü belirtiliyor. Ayrıca, 26 yaşındaki futbolcunun ailesiyle de görüşme yapıldığı ifade ediliyor.

A Milli Takım ile EURO 2024'te mücadele edecek olan Salih Özcan'ın transfer kararını turnuva sonrasına bırakması bekleniyor. Haberlerde, Salih Özcan'ın Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı bilgisi paylaşılıyor.

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 27 maça çıkan Salih Özcan, 1543 dakika süre aldı. Ancak bu maçlarda gol ya da asist katkısı yapamadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.