Beşiktaş şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

Ali Kaya SoysalBJK rakiiplerinin puanlar kaybetiği haftayı iyi değerlendirdi ve bence şampiyonluk yolunda finale yaklaşırken büyük avantaj sağladı. Maçın teknik yorumuna pek gerek yok, çünkü 90 dakikanın başından sonuna kadar...

Ali Kaya Soysal

BJK rakiiplerinin puanlar kaybetiği haftayı iyi değerlendirdi ve bence şampiyonluk yolunda finale yaklaşırken büyük avantaj sağladı. Maçın teknik yorumuna pek gerek yok, çünkü 90 dakikanın başından sonuna kadar bir taraf oldukça zayıf, diğeri ise çok üstündü. Düşünün, ilk yarı istatistiklerine göre top kullanmada Beşiktaş % 76'ya 34  ve 12'de Cenk, 26'da Talisca'nın golleriyle önde, ikinci yarı 69'da gelen golle maç bitiyor..
 
Puan tablosuna göre en yakın rakibine 4, diğerlerine 7 ve 10 puan farkı atmış bir takım ancak bir başka camianın hezeyanlarıyla, itirazlarıyla engellenebilir. Ama o yıllar çok geride kaldı. "..Ensesine vur , ağzından al lokmayı" dönemleri son yıllarda geçerliliğini yitirdi. Üstelik, Taksim  Gezi Parkı direnişi Beşiktaş ve Çarşı'nın desteğine çok sempatizan kazandırdı ülke genelinde..
 
Dikkat ediyorum, dostlarımla konuşuyorum, ülkenin içinde bulunduğu şartlara rağmen tribünlerin son haftalarda haykırışlarını dinliyorum ve çarşı da varsa ümitleniyorum..
 
Ofsayt, penaltı, gol, ..
 
Franco İspanya sının üç FFF si gibi..
 
fofsayt, fenaltı, fol...
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!