Beşiktaş şampiyonluk kupasını aldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu bugüne dek görülmemiş bir coşkuyla kutladı. Öğleden sonra tekneyle Anadolu yakasından Avrupa'ya geçen siyah beyazlı kafileye Boğaz'da onlarca tekne eşlik etti. Avrupa yakasına geçtikten...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu bugüne dek görülmemiş bir coşkuyla kutladı. Öğleden sonra tekneyle Anadolu yakasından Avrupa'ya geçen siyah beyazlı kafileye Boğaz'da onlarca tekne eşlik etti. Avrupa yakasına geçtikten sonra üstü açık otobüse binen Beşiktaşlı futbolcular, otobüsün etrafını saran binlerce taraftarın yoğun sevgi seli nedeniyle güçlükle stada ulaştı.

Siyah beyazlıların coşkusu Vodafone Arena'daki kutlamalarda doruğa çıktı. Tribünleri tamamen dolduran onbinlerce taraftar ve futbolcular, ışık ve ses gösterilerinin renklendirdiği gecede unutulmaz anlar yaşadı. Büyük kutlamaların yapıldığı, asıl sivil alan olan Beşiktaş çarşısında ise daha büyük br coşkuyla şampiyonluk kutlamalırı yapıldı. Bütün Beşiktaş semtinde ve çarşıda, şampiyonluk kutlamalarının her alanında, "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganları yükseldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!