Beşiktaş savunma hattını güçlendirmek için o isimle görüşüyor!

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Nicolas Valentini ve Zaid Romero gibi yetenekli stoperleri transfer etme çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma hedefi doğrultusunda transfer planlamalarını titizlikle yürütüyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopmasının ardından yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, stoper arayışlarını sürdürüyor ve ilk hedef olarak Boca Juniors'un kadro dışı bıraktığı Nicolas Valentini'yi belirledi. Ancak bu transfer olumsuz sonuçlanırsa, Beşiktaş'ın rotası Arjantin'e çevrilecek.

TNT Sports'un aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş'ın öncelikli hedefi Arjantin Milli Takımı'na kadar yükselen 23 yaşındaki sol stoper Nicolas Valentini. Ancak Estudiantes'te forma giyen bir diğer sol stoper Zaid Romero da Kartal'ın listesinde yer alıyor. Valentini gibi sol ayaklı ve uzun boylu olan Romero, Beşiktaş'ın dikkatini çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Bu sezon 16 maçta forma giyen Romero, bir gol kaydetmeyi başardı. Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirmek adına Romero gibi genç yeteneklere yönelmesi, gelecek sezon için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!