Beşiktaş, sportif direktörlük için Devin Özek ismi anıldı!

Beşiktaş'ın, Bayer Leverkusen'de Direktör Yardımcılığı yapan Devin Özek adı öne çıktı. Kulüp, sportif direktörlük pozisyonu için bir görüşme gerçekleştirdiği bildirdi. Alman ekibinde lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşamak için siyah-beyazlı ekibe teşekkür ettiğini..

Teknik Direktör Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Almanya Bundesliga şampiyonluğu için mücadele eden Bayer Leverkusen'in üst düzey futbol takımının teknik direktör yardımcısı Devin Özek'le sportif direktörlük pozisyonu için röportaj yaptı.

  Ancak Özek, siyah-beyazlı takımlar arasındaki şampiyonlukların yanı sıra Leverkusen ile Şampiyonlar Ligi'nde edindiği tecrübeye de minnettardı.

   Beşiktaş geçtiğimiz günlerde Alman şampiyonluk adayı Bayer Leverkusen'in futbol A takım direktörlüğünü yapan Devin Özek ile sportif direktörlük pozisyonu için röportaj yaptı.
 Bayer Leverkusen'in sportif direktörü Simon Rolfes'in de asistanı olan 28 yaşındaki Özek, başlangıçta teklife minnettardı.
 Devin Ezek'in, Leverkusen ile Bundesliga'yı kazandıktan sonra Şampiyonlar Ligi'ni deneyimleme arzusunun, kararında belirleyici faktör olduğu ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı
Adanaspor'da veda! Kulüp başkanı 18 yıl sonra görevinden ayrıldı
Türkiye Kupası Finali Heyecanı: Trabzonspor ve Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karşı Karşıya!
Galatasaray, Şampiyonluk İçin Transfer Hamlesi: Michy Batshuayi Hedefte
Bayer Leverkusen, Avrupa'da Rekor Kırdı: 50 Maçlık Yenilmezlik Serisi!