Beşiktaş, Süper Kupa İçin Yeni Kadrosuyla Hazırlanıyor

Beşiktaş, Süper Kupa finali öncesi kadrosunu şekillendiriyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni transferler Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi takıma entegre ederken, Beşiktaş ilk büyük sınavını 3 Ağustos'ta Galatasaray karşısında verecek.

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendiriyor ve ilk büyük testini 3 Ağustos'taki Süper Kupa finalinde Galatasaray karşısında verecek. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yeni transferlerle takımı güçlendirirken, eski ve yeni oyuncuları uyumlu bir şekilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendiriyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Süper Kupa'da Galatasaray karşısına çıkacak olan takımını hazırlıyor ve yeni transferler Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi sisteme entegre ediyor.

Yeni sezon için köklü bir değişime giden Beşiktaş, ilk büyük sınavını 3 Ağustos'taki Süper Kupa finalinde Galatasaray karşısında verecek. Van Bronckhorst, etkili oyuncuları ve yeni transferleri en iyi şekilde bir araya getirerek, sahaya güçlü bir kadro çıkarma amacında.

Kaleci Mert Günok, A Milli Takım'daki başarısıyla Beşiktaş'ın kalede güvenilir ismi olmaya devam edecek. Savunmada ise Jonas Svensson, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nın yanı sıra yeni transfer Gabriel Paulista, Colley ile birlikte stoper olarak görev yapacak.

Orta sahada Gedson Fernandes ve Al Musrati ikilisi görev alacak. Rafa Silva ise forvet arkasında rol alacak. Sağ kanatta Milot Rashica, solda Semih Kılıçsoy yer alırken, forvet Ciro Immobile'e emanet edilecek. Van Bronckhorst, maç eksiği bulunan Immobile'i hazırlık maçlarında kullanmayı planlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.