Beşiktaş, Süper Lig'de kötü gidişata dur diyemedi

Beşiktaş, Samsunspor ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Semih Kılıçsoy'un attığı golle dikkat çeken maçta, Alex Oxlade-Chamberlain sakatlığını atlatarak sahalara geri döndü.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor'u ağırladığı maçta 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Siyah-beyazlı ekipte Semih Kılıçsoy'un 18. dakikadaki golüyle öne geçmesine rağmen, Samsunspor'un Emre Kılınç'ın 68. dakikadaki golüyle skor eşitlendi.

Bu sonuçla Beşiktaş, 49 puanla 4. sırada yer alırken, Samsunspor ise 38 puanla 12. sıraya yükseldi. Siyah-beyazlılar, son 5 lig maçında 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşayarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı ve iç sahada üst üste 3 maçta da kazanamadı.

Mücadelede dikkat çeken bir detay ise, sakatlığını atlatan Alex Oxlade-Chamberlain'ın 133 gün sonra sahaya çıkması oldu. Chamberlain, 68. dakikada oyuna dahil olarak siyah-beyazlı formayı giydi. Ayrıca, Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, 18 yaşında ve 242 gününde attığı golle Süper Lig tarihinde önemli bir başarıya imza attı. Oktay Derelioğlu'nun ardından bir sezonda 10 gol atan en genç ikinci oyuncu unvanını elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Yönetim Krizi: Timur ve Özbek Arasındaki Fikir Ayrılığı Gündemde
KV Oostende Borç Batağında: İflas Başvurusu Yapacak
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi
İsmail Kartal kararını vermiş bulundu
Mohamed Salah ve Alisson Becker, Suudi Profesyonel Ligi'nin Transfer Hedefi Haline Geldi