Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda

Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini tribünden takip etmek üzere 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, maç öncesi stadyumda yerlerini aldı. Güvenlik kontrollerinin ardından tribünlere yerleşen taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklemek için hazır bekliyor.

Fenerbahçe derbisini takip etmek üzere Ülker Stadyumu'na gelen 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, heyecan dolu bir atmosferde maçı izlemek için sabırsızlanıyor. Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan karşılaşma öncesi, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla 2 bin 79 siyah-beyazlı taraftarın stadyumda yer almasına izin verildi.

Bu özel derbi için Tüpraş Stadyumu'nda toplanan taraftarlar, gerekli bilet kontrolleri ve güvenlik önlemlerinin ardından Kadıköy'e doğru yola çıktılar. Otobüslerle stadyuma taşınan taraftarlar, Beşiktaş'ın renklerini ve bayraklarını taşıyarak coşkularını dile getirdi.

Ülker Stadyumu'na ulaşan taraftarlar, tribünlere yerleşerek maçın başlamasını beklediler. Stadyum girişinde yapılan güvenlik kontrollerinin ardından taraftarlar, maç öncesinde atmosferi daha da heyecanlı hale getirdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarını desteklemek için geldikleri stadyumda büyük bir coşkuyla tezahüratlar yaparak tribünleri doldurdu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte stadyum, taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla yankılanacak ve mücadele ateşli bir atmosferde geçecek. Bu mücadele, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir derbi olma özelliği taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ronaldo ile Messi'yi alsa bu kadar etmezdi! Ali Koç'un milyonları gitti!
Acun Ilıcalı seçimini Fatih Terim'den yana kullandı!
EURO 2024 ne zaman başlıyor?
NBA finali ne zaman?
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ne zaman?