Beşiktaş Taraftarından Ghezzal, Aboubakar ve Salih Uçan'a Tepki: Islık Şov Maçın Gündemi Oldu!

Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı maçta Ghezzal, Aboubakar ve Salih Uçan'ın oyuna girişi, taraftarların ıslık protestosuna neden oldu. Özellikle Aboubakar'ın 13 maç sonra kadroya alınması, taraftarların tepkisini çekti.

Trendyol Süper Lig mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u konuk etti. Ancak maçta 81. dakikada oyuna dahil olan Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar ile 86. dakikada sahaya giren Salih Uçan, taraftarlar tarafından ıslıklandı.

ABOUBAKAR'IN 13 MAÇ SONRA KADROYA GİRMESİNE TEPKİ

Vincent Aboubakar, daha önce kadro dışı bırakılmış ve 13 maç sonra kadroya dahil edilmişti. Ancak taraftarlar, oyuncuların oyuna girmesiyle birlikte tepkilerini ıslıklayarak gösterdi. Beşiktaş taraftarı, Aboubakar'ın uzun bir aradan sonra kadroya alınmasına tepki göstererek, oyuncuya olan güvenin sarsıldığını belirtti.

SALİH UÇAN DA TEPKİ ALDI

Maçın 86. dakikasında oyuna dahil olan Salih Uçan da taraftarlar tarafından ıslıklandı. Oyuncuların performansına yönelik gösterilen tepkiler, maçın atmosferine damga vurdu. Salih Uçan'ın oyuna girişiyle birlikte ıslıklanan oyuncunun, taraftarlar nezdinde eleştirildiği gözlendi.

TEPKİLER MAÇIN GÜNDEMİ OLDU

Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı maçın ardından taraftarların oyunculara yönelik tepkileri, maçın gündemine oturdu. Özellikle sosyal medyada Aboubakar, Ghezzal ve Salih Uçan'a yapılan eleştiriler büyük yankı buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı