Beşiktaş taraftarının hayali gerçek oluyor! Hasan Arat 15 milyon euroluk kral!

Forvet hattını güçlendirmek isteyen yönetim ilk adımı atarak, hedefine ulaştı! Beşiktaş taraftarının hayali gerçek mi oluyor? Başkan Hasan Arat 15 milyon euroluk kralı tahtına geri getirme kararı ile gündemde! Resmi imzası an meselesi. İşte sürpriz transfer..

Bu sezon Süper Lig'de alınan hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu planlamak için harekete geçti.
 İyi bir takım kurup şampiyonluğu hedefleyen Siyah Beyazlılar sürpriz bir transferle karşı karşıya...


 Beşiktaş taraftarının hayalleri gerçek oldu! Başkan Hasan Arat, 15 milyon euro karşılığında kralı yeniden tahta çıkaracak. Sözleşmesi kulüp tarafından feshedildi.
 Resmi bir teklif yapıldı ve imza atılması an meselesi. Beşiktaş taraftarının hayalleri gerçek oluyor Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
 Son transfer talebi şok etkisi yarattı.
 Fotospor'un haberine göre Suudi Khaleej News, Al Nasr'ın, Beşiktaş'a transfer döneminde adı geçen Andersson Taliska'nın sözleşmesinden ayrılmak istediğini yazdı. Bu durumda Beşiktaş'ın Taliska'ya giden yolu açık olacak.
 Hasan Arat, kralı yeniden tahta oturtuyor Al Nasr, Anderson Talisca ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldı. Bu durumda Brezilyalı yıldızın transferinin önünde herhangi bir engel kalmadı.


 Beşiktaş'ın Talisca'nın transferini tamamlamak istediği açıklandı.
  15 milyon euro değerindeki yıldızla Başkan Hasan Arat'ın yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Sezonun yarısında sakatlanan Anderson Talisca,  25 maçta 25 gol, 4 asist yaptı. Brezilyalı yıldızın piyasa değeri 15 milyon euro..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.