Beşiktaş taraftarları, bu transfer haberiyle coşkulu bir şekilde stada akın edecek!

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Kulüpten gelen son haber ise taraftarları sevindirdi: Hasan Arat, 50 milyon euroluk önemli bir golcü transferi gerçekleştirdi. Detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için harekete geçti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılardan ilk transfer müjdesi geldi. Beşiktaş taraftarları, stada akın edecekleri bir transfer haberiyle heyecanlandı! Başkan Hasan Arat, 50 milyon euroluk bir golcüyü takıma kazandırıyor. Hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI BU TRANSFER İLE STADA AKIN EDECEK

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için harekete geçti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar, golcü arayışlarında hız kesmeden ilerliyor. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Serie A ekibi Lazio'nun golcü oyuncusu Ciro Immobile ile anlaşma sağladı.

HASAN ARAT'IN BÜYÜK TRANSFERİ: 50 MİLYON EUROLUK GOLCÜ!

Beşiktaş, Süper Lig'in büyük takımlarından biri olarak ses getirecek bir transfer için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, Lazio'nun tecrübeli golcüsü Ciro Immobile ile anlaşma aşamasına geldi.

İtalyan medyası, Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurdu. Ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun aktardığına göre, Beşiktaş, deneyimli futbolcuyla 2 senelik sözleşme imzaladı. Immobile, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ve iki kulübün anlaşması yakın zamanda bekleniyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.