Beşiktaş tarihi transferi resmen açıkladı! Kartal senenin transfer bombasını patlattı!

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer sezonunun bitime saatler kala tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı. Libyalı orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ın bugüne dek en yüksek bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı isim oldu.

Beşiktaş, zorlu bir sezon geçirirken transfer döneminin son gününde büyük bir hamle yaparak taraftarlarını heyecanlandırdı. Transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte, siyah-beyazlı ekip tarihi bir transferi resmen duyurdu.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına önemli adımlar attı. Transfer döneminde Rosier, Onana ve Bailly gibi oyuncularla yollarını ayıran kulüp, Jonas Svensson, Joe Worrall ve Ernest Muci gibi isimleri kadrosuna katarak takımını güçlendirmişti. Ancak, transfer döneminin son saatlerinde kulüp tarihinde unutulmayacak bir transferi duyurarak büyük bir sürpriz yaptı.

Beşiktaş'ın, Fernando Santos'un raporu doğrultusunda yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında Portekiz ekibi Braga'nın Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati'yi kadrosuna kattığı açıklandı. Bu transfer, kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti.

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katıldığı belirtilirken, kulüp sezon sonunda oyuncunun bonservis bedeli olarak 11 milyon euro ödeyecek. Beşiktaş'ın resmi açıklamasında, transferin detaylarına ilişkin şu ifadelere yer verildi: "Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi mevzusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonu için net 1.000.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Ayrıca sözleşmedeki şartların gerçekleşmesi durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve SC Braga kulübüne transfer bedeli olarak 11.000.000 Avro ödeme yapılacaktır."

Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon 20 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu. Al-Musrati, Beşiktaş'ın bugüne dek en yüksek bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı isim oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek