Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor:148 milyon euroluk süper yıldız geliyor!

Ara transfer döneminde taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer gerçekleştirmeyi planlayan Beşiktaş, 148 milyon euroluk bir gol kralını renklerine katmak için ilk adımı attı.

Süper Lig'de ara transfer dönemi tam gaz devam ediyor. Bu dönem başladığı günden bu yana Rosier, Onana ve Bailly ile yollarını ayıran Beşiktaş, tarihi bir transfer hamlesi için hazırlıklara başladı. Kara Kartal.148 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk edecek siyah-beyazlı ekip, derbiye saatler kala transferde kolları sıvadı. Kartal, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan siyah-beyazlı ekip, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile yolları ayrılması beklenen siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu.

Kartal, Brezilya ekibi Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı golcü futbolcu James Rodriguez'in transferi için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlı ekibin 32 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde imza attığı Brezilya temsilcisinde 14 maçta görev alırken takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

Futbol yaşamı süresince toplamda 467 karşılaşmada görev alan Kolombiyalı golcü, bu karşılaşmalarda 121 gol 150 asiste imza attı. 32 yaşındaki golcü futbolcu için bugüne dek toplamda 148 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
Fenerbahçe'de milyonlarca euro israf edildi!
Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!
Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor