Beşiktaş, üst üste gelen VAR kararlarıyla kurtuldu

Lyon-Beşiktaş maçındaki VAR kararları, Beşiktaş'ın işine yaradı. Öncelikle, Lacazette'in attığı gol, VAR incelemesi sonucunda geçersiz sayıldı. Ardından Lyon lehine verilen penaltı kararı da VAR tarafından iptal edildi. Bu gelişmeler Beşiktaş'ı zor durumdan kurtardı.

Lyon ile Beşiktaş arasında oynanan maçta VAR kararları Beşiktaş'ın işine yaradı. Öncelikle, Lacazette'in attığı gol VAR incelemesiyle geçersiz kılındı. Ardından, Lyon lehine verilen penaltı da VAR sayesinde iptal edildi. Bu gelişmeler Beşiktaş'ı zor durumda kalmaktan kurtardı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında Beşiktaş, Lyon'un sahasına konuk oldu. Bu karşılaşmada Beşiktaş, VAR'dan gelen iki kararla büyük bir rahatlama yaşadı.

Maçın 26. dakikasında Lyon, Lacazette'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak VAR, Tolisso'nun ofsaytta olduğunu tespit etti ve bu gol geçersiz sayıldı.

Bu iptal kararının hemen ardından, Lyon'dan Lacazette, ceza sahasına girerken Emirhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem, bu pozisyonda penaltı kararı verdi ve Emirhan Topçu'ya kırmızı kart gösterdi. Ancak VAR, pozisyonun dışarıda olduğunu belirleyerek penaltıyı iptal etti.

Sonuç olarak, Emirhan Topçu'nun kırmızı kartı iptal edildi ve sarı karta dönüştürüldü. Böylece Beşiktaş, kısa süre içinde iki kez VAR kararları sayesinde rahat bir nefes aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.