Beşiktaş van Persie'ye dava açıyor

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği derbide yaşanan olaylar tartışılmaya devam ediyor. Olayla ilgili Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'yi sorumlu tutan Beşiktaş...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği derbide yaşanan olaylar tartışılmaya devam ediyor. Olayla ilgili Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'yi sorumlu tutan Beşiktaş Kulübü, yasal yollara başvurmaya karar verdi.

Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncuyu; taraftara dil çıkarması, Tosic'e elini şortuna sokarak hareket ve maç boyunca devam eden davranışları sebebiyle 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunla dava etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Van Persie taraftara yönelik 'F... off' sözlerinden dolayı 41. maddeden PFDK'ya sevk edildi. Mevcut görüntüleri izleyen TFF Hukuk Müşavirliği, yayıncı kuruluştan diğer ek görüntüleri de istedi. Bu görüntülerin de izlenmesinin ardından Robin Van Persie'nin el hareketi ile ilgili net bir görüşe varılamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"