Beşiktaş ve trabzonspor mücadelesi için taraftarlar stadyumu doldurdu

"Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, heyecan dolu mücadele öncesinde stadyuma adım attı."

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Trabzonspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri son antrenmanla maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Takım, bu sabah kampa girip, maç saatini beklemek üzere tesislerden ayrıldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında hareket eden Beşiktaş'ın futbolcularını ve teknik ekibini taşıyan otobüs, taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde maçın oynanacağı stadyuma giriş yaptı. Karşılaşma öncesinde tesislerden çıkış anında taraftarlar, takımlarına destek vermek adına büyük bir heyecanla bekledi.

TARAFTARLAR HEYECANLA BEKLİYOR
 

Beşiktaşlı futbolcular, bu önemli mücadele öncesinde tesislerden ayrılırken, taraftarlar ise tribünleri doldurup takımlarına destek olmak için stadyuma akın etti. Heyecanla beklenen karşılaşma, futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatmaya aday.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.