Beşiktaş yeni transferi açıkladı

Beşiktaş, Nicolas Isimat-Mirin ile anlaşmak üzere. İki taraf arasında birkaç ufak pürüz dışında her konuda anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, PSV Eindhoven'ın stoperi Nicolas Isimat-Mirin'i transfer etmesi an meselesi. Nicolas Isimat-Mirin hakkında çıkan transfer iddialarını doğruladı.

Fransız basınına konuşan PSV'nin Fransız savunmacısı Isimat-Mirin, "Rennes'den ve Beşiktaş'tan bana gelen teklifler, en önemlileri. Diğer başka teklifler de var. Şu an Beşiktaş ile kontrat üzerinde anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle, transfer olmak istediğim profilde bir takım. 2-3 ufak detay kaldı. Sabırla görüşüyoruz." dedi. Nicolas Isimat-Mirin, gomis ile konuştuğunu ve Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığını ifade ederek, "Hazırlık maçı sırasında Bafetimbi Gomis ile Beşiktaş'ı konuştum. Türkiye'nin güzelliklerini anlattı. Tutku dolu ve ateşli taraftarlardan bahsetti. Türkiye Ligi'nin ne kadar iyi bir lig olduğunu ve oynarken mutluluk duyduğunu söyledi. Onu dinledim. Kararımı kısa süre içerisinde vereceğim." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, Joselu'nun golleriyle Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi
Türk Kadın Hakemler Avrupa Hentbol Arenasında Zirvede: EHF 2024 Finali!
Ziraat Türkiye Kupası’nda, finalde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Hull City, Rosenior'un Ayrılmasının Ardından Tim Walter'ı Teknik Direktörlük İçin Gündemine Aldı
Rudy Gobert, NBA'de Sezonun En İyi Savunma Oyuncusu Seçildi!