Beşiktaş'a 78 milyon euroluk süper yıldız! Tarihe geçecek transfer!

Kış transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 78 milyon euroluk süper yıldızı gözüne kestirdi. Fernando Santos'un göreve gelmesiyle seri galibiyetlere imza atan Kartal, tarihi transfer için çalışmalara başladı.

Fernando Santos'un göreve gelmesiyle seri galibiyetlere imza atan Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Onana, Rosier ve Eric Bailly ile vedalaşarak yabancı oyuncu sayısını düşüren siyah-beyazlı ekip, 78 milyon euroluk süper yıldızın transferinde düğmeye bastı.

Kış transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Kartal, süper yıldızın transferi için kolları sıvadı. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Adana Demirspor'dan ayrılan Svensson'u kadrosuna katan Beşiktaş, ikinci transfer için çalışmalara başladı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Amir Hadžiahmetović'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasına takviye yapma kararı alan Beşiktaş, Rennes forması giyen Sırp Nemanja Matic’i transfer listesine aldı. Siyah-beyazlı ekibin hem Sırp yıldız hem de Fransız ekibiyle resmi görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan devi Roma'dan ayrılarak Fransız ekibine transfer olan Sırp yıldız, bu sezon Fransız ekibinde 19 maçta görev alarak 3 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 35 yaşındaki yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 78 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Sırp yıldızın Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!