Beşiktaş'a Yeni Golcü: İspanya'dan Hasan Arat'ın Yeni Keşfi!

Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon için kadro planlaması konusunda yoğun çaba harcıyor. Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaratan siyah-beyazlılar, yaz transfer dönemini verimli geçirmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de tarihinin en zorlu sezonlarından birini geçiren Beşiktaş, gelecek sezon için kadro planlamasını hızla sürdürüyor. Mevcut kadroyu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarında büyük adımlar atıyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları büyük bir heyecana sürükledi. Başkan Hasan Arat'ın arayışını sürdürdüğü forveti İspanya'da bulduğu ve 23 yaşındaki yıldız golcü Kevin Carlos'u Beşiktaş'a kazandırdığı açıklandı. Transferin resmi imzalarla sonuçlanmak üzere olduğu bildirildi.

HASAN ARAT'IN ARADIĞI FORVET İSPANYA'DA BULDU!

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, İsviçre ekibi Yverdon Sport'ta forma giyen İspanyol forvet Kevin Carlos için resmi teklif yapmış ve hem oyuncu hem de kulüp ile anlaşma sağlama aşamasına gelmiş durumda.

23 YAŞINDAKİ YILDIZ GOLCÜ BEŞİKTAŞ'A İMZAYI ATTI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN!

Kevin Carlos'un, geçtiğimiz sezon Yverdon Sport formasıyla 36 maçta 14 gol ve 4 asistlik bir performans sergilediği belirtiliyor. Beşiktaş'ın genç yetenek için 2. forvet olarak düşündüğü ve daha deneyimli bir forvet transferi için de çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.