Beşiktaş'ın Eski Golcüsü Fenerbahçe'ye İmza Atmak Üzere: Kanarya'dan Yılın Transfer Bombası!

Fenerbahçe, transfer sezonunda büyük bir hamle yaparak Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'u kadrosuna katmak üzere. Kanarya, bu hamlesiyle sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. İşte bu heyecan verici transfer hamlesinin detayları...

Transfer sezonunda Jose Mourinho'nun önerileri doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, bu yaz transfer döneminde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Yaz transfer döneminin başlamasıyla Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, şimdi de gözünü büyük bir transfere dikti. Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'u transfer etmek için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, EURO 2024'te sergilediği performansla dikkat çeken Hollandalı golcü Wout Weghorst'u kadrosuna katmak için ciddi adımlar atıyor. Sarı-lacivertli kulübün, Weghorst transferinde kararlı olduğu belirtiliyor.

Burnley ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Weghorst'un Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki golcü, 30 karşılaşmada 7 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Weghorst, 2022-23 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş forması giymişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.