Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Dünya Devine Transfer Oldu! Yeni Takımı Şaşkınlık Yarattı

2021-22 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, futbol kariyerine yeni bir sayfa açtı. Pjanic, futbol dünyasında büyük yankı uyandıran bir transferle dev bir kulüple anlaşmaya vardı.

2021-2022 sezonunda Barcelona'dan kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'in yeni adresi, futbol dünyasında büyük bir sürpriz yarattı. Söz konusu sezonun sonunda siyah-beyazlı ekipten ayrılan tecrübeli oyuncu, kariyerinde önemli bir adım daha attı.

Son olarak Birleşik Arap Emirlikleri takımı Sharjah FC'de forma giyen 34 yaşındaki Miralem Pjanic'in yeni durağı yine dikkatleri üzerine çekti. Yıldız oyuncu, Rus futbolunun köklü kulüplerinden CSKA Moskova ile anlaşmaya vardı.

34 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, Rus deviyle 1+1 yıllık sözleşme imzalamak üzere Rusya'ya gitti. Pjanic, bu transferden yıllık 1 milyon euro ve bonuslarla birlikte kazanç elde edecek.

Pjanic, Beşiktaş formasıyla geçirdiği 2021-2022 sezonunda 26 maçta görev almış ve 4 asistlik bir performans sergilemişti. Şimdi ise yeni takımı CSKA Moskova'da, kariyerine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.