Beşiktaş’ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy’a Suudi Arabistan'dan Teklif Gelebilir

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için Suudi Arabistan'dan teklifler gelebilir. Ancak Beşiktaş, yüksek bir bonservis bedeli ödenmediği sürece oyuncuyu satmayı düşünmüyor. Semih, 2028'e kadar sözleşmeli ve bu sezon 12 gol, 3 asist yaptı.

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun ilgisini çekti. Suudi Pro Ligi ekiplerinin kısa sürede transfer için adım atabileceği öne sürülüyor. Ancak Beşiktaş, yüksek bir bonservis bedeli talep etmediği sürece Semih'i bırakmayı düşünmüyor. 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon 12 gol ve 3 asistle dikkat çekti.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için yeni bir iddia gündemde. Sky Italia'nın haberine göre, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu, Suudi Pro Ligi'nin potansiyel forvet transferleri listesine Semih Kılıçsoy'u dahil etti. Suudi ekiplerinin kısa süre içinde genç oyuncu için harekete geçebileceği belirtiliyor.

Ancak Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'u yüksek bir bonservis bedeli ödenmediği sürece satmayı düşünmüyor. Genç oyuncunun siyah-beyazlı takım ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve Beşiktaş, bu sözleşmeye bağlı olarak oyuncuyu bırakmayı düşünmüyor.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş ile çıktığı 39 maçta 12 gol ve 3 asist yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.