Beşiktaş'ın görüştüğü yeni teknik direktör belli oldu! UEFA'da tarih yazdı!

Beşiktaş yönetimi, Fernando Santos'tan beklenen performansı alamayınca ve yeni bir teknik direktör arayışına girince, 51 yaşındaki Azeri antrenörle görüşmelere başladı. İşte Nevzat Demir'deki son gelişmeler...

Beşiktaş'ın, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırması durumunda sürpriz bir ismi takımın başına getireceği iddia ediliyor.

Elçin Cafarov'un CBC Sport'a verdiği bilgilere göre, Beşiktaş'ın, Fernando Santos'un yerine Karabağ'ın Teknik Direktörü Qurban Qurbanov'u göreve getirmeyi düşündüğü belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ QURBANOV'LA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cafarov'a göre siyah beyazlı yönetim, başarılı teknik adam ile telefonda konuşarak 'Sezon sonunda uygun olursanız sizinle görüşme yapabilir miyiz?' sorusunu yöneltmiş oldu.

BEŞİKTAŞ BREZİLYALI FORVET JUNİNHO'NUN DA PEŞİNDE

Beşiktaş'ın ayrıca Karabağ takımının Brezilyalı forveti Juninho için menajerler ve scoutlar aracılığıyla teklifte bulunduğu söyleniyor.

MÜZESİNDE TAM 14 KUPASI VAR

Eski futbolcu Qurban Qurbanov, teknik direktörlük kariyerine 2005/2006 sezonunda başladı ve 2008/2009 sezonunda Karabağ'ın başına geçti. O zamandan beri takımı yöneten Qurbanov, 9 Azerbaycan Ligi şampiyonluğu ve 5 Azerbaycan Kupası şampiyonluğu elde etti.

51 yaşındaki teknik direktör, takımını tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna taşıdı. Qurbanov'un çalıştırdığı ekip, rakibi Bayer Leverkusen'i zorladı ancak uzatma dakikalarında yediği gollerle turnuvaya veda etti. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 10 puan toplayarak gruptan çıkmıştı.

Qurban Qurbanov, 1996-97 sezonunda Neftçi Bakü formasıyla Azerbaycan Ligi'nde 25 gol atarak gol kralı olmuştu. Ayrıca, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor daha önce Qurban Qurbanov'la ilgilenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jose Mourinho'nun Manchester United'a Dönüşü Spekülasyonlara Konu Oluyor
Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!