Beşiktaş'ın o yıldız oyuncusu geri dönüyor!

Beşiktaş'ın 21 Aralık'ta Alanyaspor'a karşı oynadığı maçta sakatlanan Alex Oxlade Chamberlain'ın sezonu kapatma ihtimali gündeme gelmişti. Beşiktaş'ın İngiliz orta sahası, Mart sonuna kadar İstanbul'a dönüp antrenmanlara başlayacak.

Beşiktaş'ın Alanyaspor ile 21 Aralık tarihinde oynamış olduğu karşılaşmada sakatlanan Alex Oxlade Chamberlain, sahalara geri dönmek için geri sayıma geçmiş bulundu. Beşiktaş'ın İngiliz orta saha oyuncusu, Mart ayının sonuna kadar İstanbul'a dönmüş olacak ve çalışmalarına da orada başlayacak. 

Uyluk arka adalesinde tam kat yırtığı olan 30 yaşındaki İngiliz yıldız futbolcunun dört ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyordu.

Uyluk arka adalesinde meydana gelen sakatlığı sebebi sonucu sezonu kapattığı ileri sürülen Alex Oxlade Chamberlain isimli İngiliz yıldız futbolcu, büyük oranda iyileşmiş durumda. Yıldız futbolcunun Mart ayı sonu İstanbul'a dönerek takımla birlikte çalışmalarına tekrar başlaması beklenmekte.

CHAMBERLAIN'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI NASIL?

Alex Oxlade Chamberlain bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıkmış bulundu. 30 yaşındaki İngiliz futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Yıl Daha!
Trabzonspor, Türkiye Kupası Finaline Yükseldi: Karagümrük'ü 4-0 Mağlup Etti!
Galatasaray'dan Beşiktaş Taraftarlarını Kızdıran Transfer Bombası!
Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!