Beşiktaş’ın Okay Yokuşlu Planlarına Hull City Engeli

Beşiktaş, yeni sezon için orta saha transfer hedefi olarak Okay Yokuşlu’yu belirledi. Ancak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, milli futbolcu için West Bromwich’e 2 milyon Pound’luk teklif sunarak Beşiktaş’ın transfer planlarını zorlaştırdı.

Beşiktaş, Okay Yokuşlu'yu transfer etmek isterken Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, milli futbolcu için West Bromwich’e 2 milyon Pound teklif etti. Hull City’nin teklifinin ardından Beşiktaş’ın transfer görüşmeleri zor bir döneme girdi.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferlerini tamamladı. Şimdi ise orta saha için Okay Yokuşlu’yu transfer gündemine aldı. Ancak Beşiktaş’a Acun Ilıcalı’dan kötü bir haber geldi.

HULL CİTY, OKAY YOKUŞLU İÇİN DEVREDE

Okay Yokuşlu için West Bromwich ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’a, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City rakip oldu. Hull City’nin, 30 yaşındaki futbolcu için İngiliz kulübüne 2 milyon Pound’luk bir teklif yaptığı bildirildi ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

OKAY YOKUŞLU’NUN SEZON PERFORMANSI

Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon West Bromwich formasıyla 48 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.